OHAL


Çok kısa süre sonra Türkiye’de OHAL ÅŸartları oluÅŸacak. Bu, ÅŸimdiden kesinleÅŸti ve artık buradan geri dönüş yok.

Türkiye içindeki ve dışındaki bütün taraflar buna istiyorlarsa hazırlansınlar, istiyorlarsa umursamasınlar. Ben her zamanki gibi önden yazıyorum.

Ayrıca, ÅŸu sıralarda da karşımızda duran, Türkiye’nin iç iÅŸlerine, milli güvenlik meselelerine karışan ülkelere karşılığımız da OHAL ÅŸartlarına göre olacak.

Onların Türkiye içinde ne sözde konsolosları, ne sözde büyük elçileri, ne sözde askeri ateşeleri, ne resmi ya da gayr-i resmi mekanları, ne iş adamları, ne siyasette ve bürokraside paslaştıkları adamları ne saha elemanları kalacak. Hepsi ezici müdahelerle ve en kısa sürede topluca alınacaklar.

Türkiye’deki ÅŸu tahammül edilemez gizli Ermeni ve Yahudi pislikler, devletin bütün kurum ve kuruluÅŸlarından temizlenecekler. Türkiye gerçekten hür bir devlet olacak ve Türkiye’de, Ä°ngiltere/Ä°srail/ABD/Rusya/Çin baÅŸta olmak üzere, baÅŸka ülkelerin menfaatlerine hizmet eden tek bir kiÅŸi bile kalmayacak.

Sonra devlet gücümüzle birlikte Güney Azerbaycan içindeki gizli Ermenistan’ı ve eÅŸ zamanlı olarak Suriye’deki bütün yabancı unsurları temizleyeceÄŸiz.

Buna bir manada 3. dünya savaşını başlatmak da denilebilir. Doğrudur, biz o savaşı da çok istiyoruz.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın