Kerhen


Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu’na “gerçekten” sahip çıkmıyor. Sadece aldığı talimatları kerhen yerine getiriyor. Neticede bunların hepsi aynı merkezden emir alıyor ve aynı kara/kanlı para işlerinin içindeler. Aksi halde Meral ile Ekrem hiç bir araya gelecek, bir arada görüntü verecek kişiler bile değiller. Meral’ın iktidar olma hırsı da sönmüş değil, Tayyip ve Bohçalı ile yakın paslaşması da bitmiş değil ve Meral şu sıralarda arazinin kendisi için uygun olmadığını da görüyor. Meral aslında o altılı çeteyi Tayyip’in menfaatine olacak şekilde dağıtmak için orada ama uygun şartları hala bulamadı. Ayrıca hepsinin kafası karışık. Sık sık planları, kararları değişiyor.

Ve o merkez, topunu toplasa bir adam etmeyecek kişileri boşu boşuna sahada oynatıyor, yoruyor. Çünkü tamamen bitmiş, aciz kalmış, alternatifsiz kalmış bir görüntü vermek de istemiyor. Merkezdekilerin kafaları, şu ayak takımının kafaları kadar karışık. Altılı çete bir arada kalamaz, kalsa iktidar olamaz, olsa iktidarda kalamaz. Bu türlü mücadeleler, sonu baştan belli ve faydasız mücadeleler.

İstanbul’un karşısında Biden/Kamala çetesi hem de ABD’de bile varlık gösterememiş. Hallerini herkes gördü, görüyor. Türkiye’de vasıfsız üç beş çeteci mi varlık gösterecek. Şu Türkiye’ye benden ya da benim getirdiğim bir kişiden başka her kim baş olursa, sonu şimdiden belli. Hiçbir şeyi düzeltemeyecek ve kısa sürede devrilecek. Türkiye çok daha büyük kaoslara, acılara, sorunlara sürüklenecek.

Bu nedenle de ben Türkiye’de yeni bir faydasız, hileli, danışıklı dövüşlü ve meşruiyeti olmayan sözde seçimin yapılmasına izin vermeyeceğim. Türkiye’de seçimler yapılmayacak.

Meral, Ekrem ve altılı çetenin bütün üst isimleri de alınacak, tutuklu yargılanacak. Adaletsizlik de olmayacak, şeffaf yargılama neticesinde hak ettikleri cezaları alacaklar.

Şimdi, kim Ekrem’in mağduru oynamasını istiyor, kim gerçekten ipini çekmek istiyor kısmına kapılmak, tartışmak ya da bir tarafı tutmak da gereksiz. Bunların hepsi o merkezin orta oyunları… O merkez bile aslında biliyor ki şu yaşananlar da Türkiye’yi bir seçim havasına sokamayacaklar. Defalarca denediler bunu yapamadılar, şimdi de yapamayacaklar.

Ekrem’e verilen o ceza da en kısa sürede üst mahkemede onaylayacak. Yeni yeni suçlamalarla da yargılanacak o Ekrem.. Daha doğrusu Ekrem suretinde imal edilmiş ve Çin’e çalışan o biyonik robot.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın