Gizli Ermeni ve gizli Yahudilerin şifrelerine bakın


Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları ve idare kurulu üyeleri



Bu ülkede hastahaneler kara para mekanları olarak faaliyetteler. Şu kripto sağlık çalışanları da paylarını alıyorlar, etraftaki anlaşmalı eczanaler de alıyorlar, ilaç firmaları da alıyor, Sağlık Bakanı ve çetesi ve ayrıca diğer hükumet üyeleri de paylarını alıyorlar. Sonra vurulan paranın büyük kısmı Ankebut Ağının üst ülkelerine, başta da Londra’ya akıyor.

Bu ülkede her kötülüğün, her sorunun arkasında şu kriptolar var. Bu nedenle “Sağlık çalışanlarına şiddete hayır” diye diye, şu insan kasaplarını, şeytanlaşmış vurguncuları, organ kaçakçılarını, insan kaçakçılarını, insanlarla doğru düzgün konuşmaz hale gelmiş kibir abidelerini hususi korumaya almaya çalışıyorlardı. Yine kripto kişilerle dolu sözde Türk basın ve medyası da bu işlerde suç ortaklığı yapıp payını alıyordu.

Son yıllarda Akademi Dergisi’nin büyük hizmetleri ile bu sahadaki baskıları da büyük oranda kırıldı.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

___________________________________________

Güncelleme: 28 Aralık 2022:

Yoruma gerek yok.
Tıklayın, haberin detaylarına da bakın ve görün içimizdeki Ermenistan’ın nasıl ifşa olduğunu, nasıl köşeye sıkıştığını, nasıl paniklediğini…

Tepeden iki üç kişiyi geri çekmekle, oradaki organize suç, terör ve ihanet çetesini kollamış, kurtarmış mı olacaklar? Bunların hiçbir yerde kaçarı yok, topluca imha edilecekler.

https://karabukgundem.com/saglikta-sorunlar-bashekimlere-kesildi.html

Bir Yorum Yazın