Türkiye’deki gizli Ermeni paralel devlet çöküyor – 4

Yusuf Halaçoğlu da bir gizli Ermeni

Suat Toktaş da bir gizli Ermeni…

İbrahim Karagül de bir gizli Ermeni…

Gizli bir Hristiyan olduğunu, Haçlı zihniyetli Hristiyan/misyoner tarikatlarıyla paslaştığını, Türkiye’ye aleni şekilde ihanet ettiğini duyurmamdan sonra Yeni Şafak’tan sakince uzaklaştırdılar İbrahim Karagül kodlamaları şu haini…

Yeni Şafak İslami bir gazete değil, Türkiye’deki gizli Ermenilerin, gizli Hristiyanların bir kolunun yayın organıdır.

Karagül hakkında yazdığım yazılar, sonrasında yaşananlar, kısa bir geçmiş aratması ve basın taramasıyla hemen doğrulanabilir.

Cüneyt Özdemir de bir gizli Ermeni…

Türkiye’deki gizli Ermeni/Hristiyan hainlerin önde gelen isimlerinden biri olan, Kayseri Ermenilerinden olan Abdullah Gül ile de arası çok iyidir Cüneyt Özdemir isimli şu hainin…

Mehmet Kasapoğlu da bir gizli Ermeni…

Bu Fatih Süleyman Denizolgun da gizli Ermeni…
Son dönemde benden aldığı darbelerden sonra adeta başını kuma gömdü. Hiç göze batmak istemiyor ama arka plandan hala her pis işi, kara para işini, ihaneti, fitneyi organize etmeye devam ediyor.

Güya Süleymen Efendi hazretlerinin torunu… Gerçek Süleyman Efendi ile bu soyun hiç bağı yok. Bunların babası Hüseyin Kamil Denizolgun Ermeniydi.

Fahrettin Altun da gizli Ermeni…
Soy ismindeki al-tun, sizin ilk anladığınız manada değil onlar için…

Ay-tun Çır-ay’a “Bunlar nedir böyle, hepsi tesadüf mü? Bu kadarı tesadüf olabilir mi? Senin ismin de aynı duruyor? Ve hepiniz her işte, her sektörde paslaşıyorsunuz? Ne diyeceksin?” diye sorun. Her şeyi biliyor, çok güzel anlatır.

İsmail Çataklı da bir gizli Ermeni…

Çözmeye başladınız mı şifreleri ve sahadaki işbirliklerini?

Murat Kelkitlioğlu da bir gizli Ermeni…

Ardan Zentürk de bir gizli Ermeni…

Bilgili bir gerçek Türk, şunun karşısına çıkarak “Senin adın soy adın nedir böyle?” diye sorsa, eminim ki saniyeler içinde dili tutulur. Gık diyecek kadar bile hareket sahaları yok. Hepsi suç üstü vaziyette…

Alper Tan da bir gizli Ermeni…

-alp de çok sık kullandıkları bir şifredir.

-yiğit de öyledir.

Yiğitalp, Alpyiğit, Koçyiğit, Eryiğit gibi soy isimlere sahip olup kritik yerlerde vazifeli olan, basında ve medyada faal olan kişilerin çoğunluğu gizli Ermenidir. Hepsinin tek tek soruşturulması gerekir.

Bir kişinin sadece ismine ve soy ismina bakılıara hakkında kanaat sahibi olunamaz ve suçlama yapılamaz. Bu hususa dikkat etmek lazım.

Mahmut Tanal da bir gizli Ermeni…

Tipik bir gizli Ermeni terörist…

Siyasi partiler ve TBMM bunlarla dolu, terör örgütleri, sözde islami terör örgütleri ve islami tarikat ve cemaatler bunlarla dolu…

Bunları imha etmeden nasıl çözülsün Türkiye’nin sorunları?

Adil Karaismailoğlu da bir gizli Ermeni…

Aslı Altıntaşbaş da bir gizli Ermeni

Turan Görüryılmaz da bir gizli Ermeni… Her ne kadar gerçek Türkler tarafından da sık kullanılıyor olsa da -yılmaz da gizli Ermenilerin sık sık kullandığı bir şifreleme…

Eski kara paracı, açıkça İslam düşmanı boşbakanlardan Mesut Yılmaz da gizli Ermeniydi.

Şu Tur-an Görür-yılmaz’ın videolarını, çıkarttığı kişileri, verilen mesajları kısa süre bir inceleyin… Güya FETÖ’cü, güya Müslümanların bir cemaatinin mensubu olan bu kişilerin de organize şekilde terör yanlısı, terör bağlantılısı, kara paracı, vatan haini kişiler olduklarını görebilirsiniz.

İtikatlarının, fikirlerinin, kararlarının ve izleyice yaptıkları yönlendirmelerin Türklükle ve İslamla bağının olmadığını görebilirsiniz.

Gürsel Tekin de bir gizli Ermeni…

-gür
-gör
gibi şifreleri de
-tekin şifresi gibi sık sık kullanırlar.

İslam’a soğuk hatta düşman oldukları anlaşılabildiği için de lafa gelince bunların çoğu kendilerini Alevi gösterirler.

Bu ülkede “Aleviyim” diyenlerin büyük kısmı gizli Ermeni, az kısmı gizli Yahudi. Yine az bir kısmı boşlukta ve ortada sallanıyor. Soyları da çok karışmış ve itikatları da çok karışmış vaziyette.

Camisiz, gusülsüz, fıkıhsız, şeriatsız, namazsız Alevilik yolu tutanlar, gerçek Aleviler değil, işte bunlar…

Gültekin Uysal da bir gizli Ermeni

Şu gizli Ermeni herifin on dakika bile gerçek ve bilgili bir Türkün karşısında durma şansı, ihtimali yok.

Her şeyiyle batak, müfsit ve suç üstü olmuş bir gizli Ermeni…

Ülkede tanıyan yok, memleketi olarak bilinen Afyonda elini sallasan gizli Ermeni bir yetkiliye ya da zengine çarpıyor. Ne kadar gerçek Türk ve Müslüman varsa orada, yerlerde süründürülüyor.

Temiz temiz işini yapmak, helalinden parasını kazanmak, şehrine ve milletine/devletine hizmet etmek isteyen gerçek Türk ve Müslüman Afyonluların hiçbiri ilerleyemiyor. Ne olduğunu anlayamadan her yerden sinsice önleri kesiliyor.

Çünkü Gül-tekin Uy-sal’ın da tabi olduğu gizli Ermeni çetesi sahayı kontrolde tutuyor. Bir paralel devlet sistemiyle faaliyet yürütüyor. Bu işleri yaparlarken “terör örgütü” demek istemedikleri malum örgütlerle de içiçe çalışıyorlar.

Emniyette, istihbaratta bu bilgiler mi yok, delilleri mi yok… Hepsi var ama Emniyetin, İstihbaratın başında da bu hainler var.

Bakın kaç kişiyi suçluyorum, daha da isimler paylaşacağım. Türkiye alttan alttan kaynayacak, bunları konuşacak ama yine de bu gizli Ermeni hainlerden bir tanesi bile bana karşılık veremeyecek. İddialarımı yalanlayamayacak. Hukuk yoluna da gidemeyecekler.

Alim Karaca da bir gizli Ermeni…

Müsavat Dervişoğlu da bir gizli Ermeni…

Yavuz Ağıralioğlu da bir gizli Ermeni…

-ali de çok kullanılır. Soy isimlerde de isimlerde de sık olarak kullanırlar.

Şu Yavuz Ağıralioğlu isimli gizli Ermeni haini TBMM konuşmalarında bir dinleseniz, hakiki bir vatan evladı konuşuyor zan edersiniz. Lakin hem gizli Ermeni, hem de türlü kara para ve ihanet işlerinin içinde… Bu işlerde paslaştığı geniş bir çevresi var.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın