Twitter üzerinde yaşanan mücadele bir aldatmaca ve çatışan tarafların büyük kısmı danışıklı dövüşüyor.
Ankebut Ağı çöktü ve elindeki mühim şeylerin yok olmasını, oyundan düşmesini istemiyor. Bu nedenle, büyük risklere girerek oyunlar kurmayı deniyor.
ABD’de Biden/Kamala çetesinin hiçbir zaman gerçek bir hükumet gibi davranabilmesine ve planlarını geniş ölçtekte gerçekleştirmesine izin vermedim. Bana inat uzatmalara götürdüler bu maçı ama çok yakında yine de Biden/Kamala çetesi de çökecek. ABD’de başka bir hükumet olacak.
Bundan sonrasındaa Ankebut Ağı ve dolasıyla ABD de İstanbul karşısında çok daha çaresiz klacak. İşte o günler gelmekte iken Twitter dahil pek çok şeyi o şartlara hazırlıyorlar.
Muhtemelen o gün gelince Twitter hesabımın sansürünü de kaldıracaklardır. Elon Musk da bu danışıklı dövüşün bir tarafı ve bir CIA piyonu… Neyi al derslerse alıyor, sat derlerse satıyor. Twitter’ın yeni göstermelik sahibi olurken o kadar büyük paralar da vermedi.
O gün geldiğinde Twitter da bir anda yok edici darbeyi alacakken, şimdi o güne kadar Twitter’a güya ayar çekiyorlar. Güya Twitter eski Twitter olmuyor. Kanunsuz ve art niyetli yasaklamalar, sansürler güya kalkıyor. O gün gelince de Elon “Biz yapmadık, çok büyük ve tahammül edilmez yanlışlar yapmışlardı, düzelttik ve yapanları da ifşa ettik” diyecek .
Bütün dünyanın önünde bu basit oyunu oynuyorlar. Gerçek bir dövüş olsaydı bu, şu ana kadar Yahudi/Satanist lobileri Twitter’ı da Elon Musk’ı da batırırlardı. Hoş, Elon Musk şu anda bile aslında batak ama o batırması beklenilen söz konusu taraflar onu daha uzun süre varlıkta tutmak için çırpınıyorlar.
Youtube, Google, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp ve benzeri CIA projeleri, çok yakında topluca ve gürültüyle yıkılacaklar. Herkes buna dair de tedbirlerini alsın. Alternatiflerini hazırlasın. Yatırımlarını planlayıp yönlendirsin.
Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi
