Eskiden beri böyle bu işler…


Gizli Ermeni ve gizli Yahudi karışık soydan gelen Meral Akşener’i, yine Sabetaycı Yahudi bir mafya anası olan ‘Tansu Ana’ yükseltmişti…

Bir yandan kara para sistemi içinde yükseltirken, aynı anlarda devletimizin kurumları içinde de yükseltmişti. Elifi görse mertek zan edecek kadar vasıfsız, eğitimsiz, tecrübesiz bir kişi olan Tansu Ana, malum milletler arası kara para sisteminin (Ankebut Ağının) sayesinde koca Türkiye’nin boşbakanı yapılmışken, onun sayesinde de devlet gücüyle devasa kara para işleri yapılıyorken, onunla aynı evsafta olan Meral Ana da İçişleri Bakanı yapılabilmişti. Sonraki süreçte, yine kara paracı bir gizli Yahudi olan Solomon Soysuz da aynı kişiler/odaklar tarafından Suçişleri Bakanı yapıldı. Yok bunların aslında ayrı gayrıları… Televizyonlarda, sosyal ağlarda atışmaları bile danışıklı…

Sadece şu anlarda değil, geçmişte de devletimizi mafya “bütün kurum ve kuruluşlarıyla” ele geçirmişti. O zaman da şu zamanda olduğu gibi mahkemelerin/davaların kararlarını hakimler değil, bu gibi kara paracı mafya babaları ve mafya anaları belirliyordu. İnanmayanlar aynı ihanet ve kara para işleriyle meşgul olan, aynı evsafta olan ama hususiyle son 25 yıldır Türkiye’nin siyasetine arka plandan yön veren Devlet Bohçalı’ya sorabilirler. Kaç mahkamede, kaç davada, kaç kişi hakkındaki kararı kendisinin verdiğini, daha doğrusu kendisini oralara getiren kara paracı ve satanist sistemin verdiğini kendi bile sayamamıştır. Net sayıyı bilemiyordur.

Şimdi memleket zıvanadan iyice çıkmışken… 90’lardan bile beter hale gelinmişken… Aynı temelden gelen, gerçek ırklarını, dinlerini, kimliklerini, maksatlarını gizleyen… Aynı odaklarca bulundukları yerlere getirilen… Son 20 yıl içinde de beraberce ihanet, terör, kara para, namussuzlaştırma, soygun, vurgun, peşkeş, cinayet, katliam dair her suçu beraber işleyen kişiler, bir daha seçime gideceklermiş. Yok öyle yağma, hepsi beraberce ipe gidecekler. Türkiye’de bir daha seçim olmayacak. Demokrasi, cumhuriyet, laiklik, kemalizm gibi dayatma/zorlama sözde değerler, hep devletimizin bu gibi insan şeytanlarının elinde oyuncak olması için Londra merkezli sistem tarafından dayatıldı.

Şu işe bakın ki kendilerinin yazıp yürürlüğe koyduğu ihanet Anayasası bile “Bir kişi üçüncü kere cumhurbaşkanı olamaz” diyor… Sözde bunca muhalefet lideri var, biri de çıkıp “Hey, burası hukuk devleti değil mi? Sistemi tanımadığını mı ilan ediyorsun? Anayasayı bile tanımıyor ve isyan mı ediyorsun?” demiyor. Bunlar kadar adi bir kara paracı pislik olan Tayyip çıkıp son zamanlarda bile kameralar karşısında aday olduğunu açıkça ilan eder tarzda cümleler kurabiliyor. Yok mu bu ülkenin ilgili makamları, mahkemeleri? Onlar neyi, kimi bekliyor? Onları hangi güç unsuru susturuyor?

Sıktı artık üç beş tane gölgesinden korkan kara paracı piyon üzerinden oynanan demokrasi ve cumhuriyet tiyatrosu…

Ben bur rejimi tanımıyorum ve yıkıyorum. Babalar gibi yıkacağım ve ‘Ana’lar da altında kalacaklar.

| Mfs – Ezber bozan – Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın