Elimiz tetikte olacak

Tayyip, ülke içinde ve dışında iyice hükmünü kaybediyor, yok oluyor. Tayyip’ten ümidini kesenlerin hatta Tayyip’le arasını açanların sayısı hızla artıyor. Bu, Tayyip’in bu güne kadar beraber iş yaptığı kara paracı iş adamlarıyla değil sadece, beraber iş yaptığı mafyalarla ve terör örgütleriyle de arasının iyice açılmasına sebep oluyor. Türkiye içinde ve çevresinde pek çok hususta dengeler değiştiği gibi terör ve kara para işlerinde de dengeler değişiyor. Muhtelif ülkeler de bu anlarda kendilerince bazı hedeflere ulaşmak ve bölgedeki unsurları bu maksatla yönlendirmek istiyorlar. Londra merkezli sistemin çatır çatır yıkılıyor olması, iç gruplaşmaların belirginleşmesi de yeni yeni dengelerin bir anda oluşmasına sebep olabiliyor.

En çok da arka plandan birbirleriyle beraber kara para işleri yapan malum terör örgütlerinde ve bunların arasındaki sözde İslami terör örgütlerinde kaynama var. Tayyip’e karşı birlik olmaya, ittifak kurmaya çabalayan ve sona varmak üzere olan birkaç terör örgütü de var. Tayyip’in ve çetesinin sağlıklı istihbarat gücü de yok, söz konusu tehdit unsurlarının hakkından gelebilecek güçleri de yok.

Tayyip’in ve çetesinin canı cehenneme ama bu gelişmeler Türkiye’nin milli güvenliğini de alakadar ediyor. Öyle görünüyor ki iş bize kalacak. Devletimizin kurumları üzerinden de resmi zemini olan operasyonlar yapacağız, kayıt dışı operasyonlar da yapacak, tetikler de düşüreceğiz. Türkiye’nin aleyhine olup hızlı yükselen bu tehlikeyi, iyice şekillenmeden ve baş kaldıramadan temizleyeceğiz.

Ayak takımından önce, Türkiye içindeki ve yakın çevresindeki kafa takımına icap eden müdahaleleri yapacağız. Cephe geniş. Kalın kafalı hainleri ve ABD’nin Ankara’daki sözde büyük elçisini en başa alacağız… İran Hizbullahı ile Türkiye Hizbullahını hemen arkalarına yazacağız ve listede onların da arkalarına Suriye’deki Londra maşası terör unsurlarını yazacağız. Şu baş belası IHH da işin içinde ve artık onları da imha edeceğiz.

Ülkenin karışmasından hiç çekinmeyeceğiz. Karışıklık bize yarıyor ve o sırada büyük temizlik yapacağız, sözde mültecileri de gönderecek, Güney Azerbaycan’ı da Türkiye’ye dahil edeceğiz.

| Mfs – Ezber bozan – Akademi Dergisi

..

Bir Yorum Yazın