Çok dikkat çekici


Dünya Süryani Katolik Patriği Mor İgnatius Yusuf III. Yunan denilen kişi, çetesiyle beraber, soyunun bir yanının Rum kökenli olduğu bilinen Tayyip’i ziyaret etmiş. Fotoğraflar da çekilmiş, paylaşılmış. İnsan ilk baktığında “Sanki Tayyip’in akrabaları Tayyip’i ziyarete gelmişler. Ne kadar da benzeşiyorlar. Geriye doğru soylara bir bakılsa, akrabalık da çıkar aralarında” diyor.

Sonra da “Hiç yoksa bunlar da Tayyip’le beraber organ işi dahil her türlü insanlık dışı kara para işlerini yapıyorlar da enerjileri, zulmetleri mi benzeşiyor. Şunlar güya din adamlarıymış. Bizim Hıyanet işlerinin başındaki gizli Hristiyan hainde bile şunlardan daha ehven bir sima var. Şunlar ne halt etmişler, nasıl günahları ne kadar süre işlemişler de öyle kapkara ve meymenetsiz olmuşlar.” diyor.

Bir bakılıp araştırılsa, şunların tamamı büyücü çıkarlar. Belki de Tayyip iktidardan düşmesin diye orada, tam merkez noktada büyüler hatta ayinler bile yapmışlardır. Tayyip’i de sözde kutsamışlardır. Geçen de Yahudi din adamı denilen organ kaçakçıları, çoçuk kaçakçıları ve katilleri gelmişti böyle… Dünyanın bütün kara paracıları, bütün büyücüleri, bütün çocuk katilleri, bütün masonları ve satanistleri, Tayyip’in iktidarda daha fazla tutabilmek için seferber oldular ama boşa uğraşıyorlar. Şu Putin niye Ortodoks Hristiyan din adamları diye bilinen kara paracıları göndermedi, ben ona şaşırdım.

Süryanilere de yazıklar olsun. Böyle büyücü, böyle çocuk katili, böyle satanist, böyle organcı, böyle insan şeytanı kişileri güya din adamı diye diye başlarında tutuyorlar. Şunlar, şu meymenetsiz ve zulmet akan suratlarıyla ve normal kıyafetlerle bizim mahalle karakolunun önünden geçseler, tedbiren peşlerine polis takılır. Polisler dikkatli olurlar, mahallenin çocuklarını, genç kızlarını şunlardan korumaya odaklanırlar.

| Mfs – Büyü bozan – Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın