Son dönemecin son kısmındayız


Bütün Türk/İslam dünyasına şu müjdeyi vermek istiyorum ki karşımızda artık doğru düzgün bir Ankebut Ağı unsuru kalmadı.

Son bir hafta içerisinde dünyanın dört bir yanında peş peşe “sessiz zaferler” kazandık. Ankebut Ağı bütünüyle perişan halde. Kontrolündeki ülkeler/liderler, sorunlar yığınıyla mücadele etmeye çabalıyorlar. Eski havalarından eser yok şimdi. Bütün planlarını, kararlarını yeniden, yeniden ve yeniden çalışıyorlar. Ne yapabileceklerini bile bilemiyorlar ki o şartlarda nasıl planlar yapsınlar, kararlar alsınlar ve yapıp alsalar neye yarar. Bu halleri, bazı yerlerde silahlı çatışmalar yaşanmasına sebep olabilir ama onlar da neticede bize yarar. Üstelik silahlı çatışmalardan da kaçınıyorlar, kaçınmak zorundalar. Başta paraları yok. Mali krizleri görünenin çok çok üzerinde… Birkaç haftaya kadar iyice kontrolü kaybedecekler. Sonra doğru düzgün orduları da yok. Ne uğruna savaşacakları bir değerleri var, ne savaşabilecek askerleri var, ne de ihtiyaç duydukları askeri araçları, cihazları ve mühimmatları var.

Tayyip, Bohçalı ve ortak çeteleri artık tamamen hükümsüz kaldılar. Hain Ankara hükumetini istesek şimdi açıkça da ezer, siler, yok ederiz. Bunu bu güne kadar yüzlerce kere yapabilirdik ama sonrasında iktidarda kalmamız çok zor olurdu. Dünyadan tarafların da artık buna mani olma hatta direnme gücü yok. Artık hem indirebilir hem de dünya dengelerini daha da lehimize olacak şekilde ayarlayarak iktidarda kalabiliriz. Üstelik çok kısa zamanda ülkemizi ve müttefiklerimizi adeta uçuşa geçirebiliriz.

Çin’e ve onunla bağlantılı her tarafa, her şeye çok dikkat edilmeli. Çok kısa süre sonra daha büyük, şiddetli ve görülür şekilde savrulacak o Çin… Peşinden pek çok tarafı da savuracak. Pek çok sahada krizleri aynı anda yaşayacak ve taşıyamayacak. Kimse, Haberal ve yakın çetesi bile, Çin ile Rusya’yı kontrolünde tutamayacak. Haberal’ı ayaklarından asmaya başladım bile… Çin ve Rus halkları için de önce çok sıkıntılı, sonra çok iyi zamanlar geliyor. Eğer isterlerse, bu işlerin sonunda onlar da Ankebut Ağının zulmünden kurtulabilecekler. Lakin siyasi haritalar ve uygulamalar sil baştan düzenlenmiş olacak…

Afrika’da kartlar yeniden karılıyor. Afrika’da İstanbul’la beraber yoluna devam etmek isteyen çok liderler ve toplumlar var. Afrika’yı da Ankebut Ağının zulmünden kurtaracağız. Afrika ile birlikte kazanacağız. Son bir hafta içinde yaşananlar, Ankebut Ağının dünya genelindeki terör örgütlerinin de iyice afallamasına sebep oldu, oluyor. Kara para dengeleri daha da daha da çöküyor.

İran’da işler çok iyi gidiyor. Güney Azerbaycan bizim toprağımız ve Türkiye’ye dahil olacak. Peşinden Irak ve Yunanistan da Türkiye’ye dahil olacak. Miçotakis’in “Türkiye’nin karşısında sadece Yunanistan yok, AB ve NATO var” mealindeki konuşması, her şeyin açıkça itirafı. Biz hiçbir zaman Avrupa’dan ve NATO’dan görülmedik. Hep kullanıldık, basitçe harcandık ve son süreçte gayr-i resmi şekilde de olsa bu teşkilatlara sırtımızı döndük. Tam da zamanında döndük. Bundan sonra yönümüz öncelikle doğuya dönük olacak. Batı, kendi felaketleriyle boğuşurken, sıkıntılarını başta Türkiye olmak üzere doğudan hiçbir tarafa yansıtmamaları ve kendi pisliklerinde boğulmaları üzerine şimdiden planlar kuracağız. Tekrar ediyorum ki kısa süre sonra Avrupa’dan Türkiye’ye toplu göçler başlamasına karşı bile şimdiden tedbirli olacağız.

İsrail çaresizlikten kuduruyor. Bundan sonra Türkiye’deki terör faaliyetlerinin, kara paracılığın, borsa yönlendirmelerinin, ihanetlerin, sömürülerin ve daha başka sorunların arkasında İsrail denilen şer merkezinin de olduğu somut bir şekilde insanlığın gözleri önüne serilecek. Sosyal medya medyumlarının bazılarının görüp de açıkça ifade ettiği gibi, bu sürecin sonunda ortada İsrail denilen bir şey kalmayacak. O kadim toprağımızı da ülkemize dahil edeceğiz. Bu da terörle, kanla, kara parayla, zulümle doldurulmuş Türkiye’nin ve dünyanın iyice nefes almasını sağlayacak.

Suni enerji krizini devam ettirmek için direnen taraflar da boşa direniyorlar. Suni kuraklık, kıtlık projesi için de boşa direniyorlar. Gerekiyorsa daha sert ve yıkıcı hamleler de yapacağım ve kimsenin dünyanın genelinde kuraklık, kıtlık, açlık şartları oluşturmasına izin vermeyeceğim. Bir biyonik robot olan Bill Gates bile şimdiden oyundan düşmüş oldu. Onlarca senedir titizlikle uygulanan bu yönlü planlar, birden ve yıkıcı/bitirici darbeler almaya başladı. Sahanın vaziyetine göre gerekiyorsa kısa sürede daha da ağır darbeler vuracağım.

Bir danışıklı dövüş olan Rusya-Ukrayna sözde savaşı vesilesiyle yapılan her türlü kara para işlerini ani ve sert müdahalelerle baltalayacağım. İnsan, uyuşturucu, silah başta olmak üzere her türlü kaçakçılığın önü kesilecek.

Rusya’ya bu güne kadar nasıl davrandığım herkesin gözleri önünde. Her şeye rağmen başlarındaki hainleri ezmediler, indirmediler ve göre göre felaketlere sürükleniyorlar. Ben artık Rusya’nın parçalanması sürecini de hızlandıracağım. Oralardaki müslim ya da gayr-i müslim bütün unsurların hürriyetlerine kavuşmalarını sağlayacağım.

Anlatılacak o kadar çok şey var ki sesli anlatsam bile saatler sürer. Şunu açıkça ifade ederek bitireyim: son dönemecin son kısmındayız ve Türkiye’de artık pek çok yere somut şekilde, açıkça herkesin gördüğü şekilde müdahaleler yaptıracağım. Ardından bütün Türkiye’yi resmen de elimize alacağız. Ve bunu yaptıktan sonra dünyadaki tarafların nasıl da çaresiz kaldıklarını, nasıl da İstanbul’a koşup anlaşacaklarını göreceğiz. Devletin başına resmen ben geçmeyeceğim ama devletimiz kısa sürede Emir Timur’un devletini bile geçecek.

| Mfs – Ezber bozan – Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın