George Soros!

Boşuna uğraşıyor ve faydasız yere kan döküyorsun.

Senin o kanlı ellerin Türk/İslam dünyasının üzerinde gezdikçe, en çok da Türkiye ve Türkistan (Türk dünyası) üzerinde gezdikçe, her seferinde iki elini birden kıracağım.

Bu eli de ben aldım, sen kaybettin. Senin gibiler kaybettiler. Hak ettiğim üzere ben Güney Azerbaycan’ı alıyorum. Pislik çıkartmayın. Mağlubiyetinizi kabullenin ve geri çekilin. Çekilmezseniz de siz bilirsiniz.

Eskiden kaoslar size yarardı, şimdi bize yarıyor. Dökülecek kandan, yanacak candan ben mesul olmam. O halde ben öfkelenirim ve dünyanın dört bir yanında size bunun bedelini ödetirim.

Pislik çıkartmak kararındaysanız, Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Çin, ABD ve Rusya’nın paramparça olmasına, buralardaki meşru ve gayr-i meşru bütün işlerinizin bir anda bozulmasına hemen hazırlanın. Belki de dünya, bu kadar çok liderin peş peşe devrildiğini ve bu kadar çok ülkenin peş peşe parçalandığını daha önce hiç görmemiştir.

| Mfs – Bilek kıran – Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın

George Soros!

You are trying in vain and shedding blood for no use.

As your bloody hands wander over the Turkish/Islamic world, and mostly over Turkey and Turkistan (Turkish world), I will break both hands at once.

I took this hand, too; you lost it. People like you are lost. As I deserve, I take South Azerbaijan. Please don’t make a mistake. Please be sure to admit your defeat and step back. Even if you don’t, you know.

Chaos used to benefit you; now, it helps us. I will not be responsible for the blood that will be spilled, the life that will burn. Then I will get angry and make you pay for it worldwide.

If you decide to make a mess, prepare immediately for India, Pakistan, Bangladesh, China, the USA, and Russia to be shattered and all your legitimate and illegitimate business to be disrupted at once. Perhaps the world has never seen so many leaders overthrown, and many countries are breaking up.

| Mfs – Wrist-breaking – Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın