Adnan Oktar’ın gizli çocukları mı var


Geçen gün pencereme bir kuş kondu. Öttü, seslendi, dikkatimi çekti. “Acıkmıştır, yanına gidip bir şeyler vereyim.” derken birden dile geldi.

“Sana çok mühim haberler getirdim” dedi. Hemen mevzuya girdi.

“Adnan Oktar’ın bu alemde çok sayıda çocuğu var. O herif onlarca sene boyunca sayısını bilemeyeceği kadar kadınla cinsi münasebet kurdu. -Benim dünyanın her yerinde çocuklarım olmalı- diyordu. O zamanlar da megalomandı. Kendini ulaşılamaz bir güç seviyesinde görüyor ve herkesin karısına, kızına bir defalık bile sahip olmayı kendi hakkı olarak görüyordu. Bu kadınlar, daha çok mühim gördüğü ailelerin, teşkilatların mensubu olan kadınlardı. Şu günümüzde meşhur kişiler arasında ve mühim yerlerde de bulunan bazı kadınlar ve bazı erkekler arasında Adnan Oktar’ın çocukları da var. Bunlar, aslında Adnan’a baba da diyorlar. Nüfus kaytlarında babaları başkaları gözükse de bu insanlar aslında babalarının Adnan Oktar olduğunu biliyorlar.” dedi.

Ben araya girdim “Bu böyle olmaz, bu bilgiyi veriyorsan, o çocukların isimlerin, soy isimlerini, bulundukları ülkeleri, şehirleri, çalıştıkları kurumları ya da firmaları da vermen lazım” dedim. “Bak, şimdilik şunu söyleyebilirim ki sizin cemaatin şu andaki lideri olarak görünen Alihan Kuriş dahi Adnan Oktar’a baba der. Gülderen’in gençliğini daha iyi araştırmanız, soruşturmanız lazım. Ben yine geleceğim” dedi ve hiç beklemeden uçtu gitti.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

“Adnan Oktar’ın gizli çocukları mı var” üzerine 2 yorum

Bir Yorum Yazın