“Ben hayatımda böyle bir şey görmedim”

Ayin mi yapmışlar köpeklerle?
Bu gibi vakaları her yönüyle araştıran yetkililer var mı? Son senelerde mevzu nerelere geldi, nedir yetkililerin çekindiği?

Bölgede gizli Yahudiler, gizli Ermeniler, gizli Satanistler var mı?

Böyle kişilerin büyü ayini yapmak maksadıyla insanları bile yaktıkları tarihten beri bilinen sarsıcı bir gerçek. Bölgede kaçırılan bebekler, kaybolan çocuklar ve yetişkinler var mı? Akıbeti meçhul kişiler var mı?

Neden böyle vahşetlerin arkasında ne olduğu devlet gücüyle meydana çıkartılmıyor? Bu devlet kime, kimlere hizmet ediyor?

““Ben hayatımda böyle bir şey görmedim”
” üzerine bir yorum

  1. Hoca’m,Helikopter ile bir hava üssüne gittik.yanımda samimi görüştüğüm arkadaşım vardı.Akşam saati geçti.karanlık idi.helikopter bakım hangarının üst katından iniyorum.dinlenmişim.merdiven döner demirden yapılmış.ayakkabılarımi giyiyorum.altı çamurlu ama kurumuş.hangarın ortasına kollu sandalyelerden koymuşlar.ders düzeni alınmış.gece eğitimi başlıyacak.hazırlık yapılıyor.hangarın önünde askerler yeni gelmiş bir topluluk araçlardan inmişler.Ders verecek kişi Bnb.rütbesinde ayakta yazı tahtası önünde elinde çubuk birşeyler anlatacak.ön sıradaki üsteğmene birşeyler söylüyor.Bak diyor meral hanım iki üç gündür rahatsız idi bak geldi diyor.Bende duyuyorum.sonra uyandım.

Bir Yorum Yazın