Bocalıyorlar ve tehlike saçıyorlar

Vatana ve millete ihanet halindeki, İsrail’in, İngiltere’nin, ABD’nin emrindeki Ankara hükumeti ve başta da Tayyip, kontrolünü iyice kaybetti. Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit edebilecek kadar kontrolsüz, kararsız, bocalayan bir Ankara hükumeti var. Çok yüksek sayıda açıkları bulunan, şunlar ya da bunlar tarafından sürekli tehdit edilen, şantaj yapılan bir Ankara hükumeti var. Bunların bu rezil ve dip halleri, Türkiye’yi tehlikelere düşürebilir.

Dikkatimizi, tedbirimizi bir an dahi gevşetmeyeceğiz. Ankara hükumeti tamamen devrilmeden önce bile onu aşarak kararlar alıp sahada devlet kurumları ve hatta ordumuz eliyle müdahaleler yapmamız gerekebilir. Hatta bu tür müdahaleleri Suriye’de de yapmak zorunda kalabiliriz.

İsrail’in aort damarını çoktan kestik. Bunu belli etmemeye çalışırken, bir yandan da Türkiye içinde ya da Suriye içinde milletimizin, devletimizin aleyhine büyük ve acı hadiseler yaşanmasını istiyorlar. Türkiye devlet sistemi içinde en çok da gizli Yahudiler, gizli Ermeniler ve gizli Masonlar üzerinden tesir edebilen İsrail’in ya da İngiltere’nin ya da ABD’nin böyle teşebbüslerde bulunması halinde, hukukun gereği olarak, milli güvenliğimizi sağlamanın gereği olarak Ankara hükumetini aşan kararlar ve müdahaleler yapacağız.

Her zaman her konuda olduğu gibi, bu hususta da son derece samimi ve kararlıyım. Saha buna her an hazır olmalı.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın