Yedikıta dergisine abone olmayın. Kurslara kurban parası vermeyin

H. A. (Akademi Dergisi takipçisi):

Hocam Selamın aleyküm işiniz yoğundur fakat sormadan edemedim, ben üniversite yurtlarımızdan birinde kalıyorum yurtta bir hocamız Yedikıta dergisine abone olmamızı istiyor.Yedikıta dergisine giden paralar da masonlara ve sair kimselere mi akıyor,abone olunmamalı mı acaba?

Mehmet Fahri Sertkaya:

V.a.s. Çalabildikleri her safhada, çalabildikleri kadar çok parayı çalıyorlar. Hiç sıkıntı etmiyorlar. Bir işe yaradığı yok o derginin. Kaç sene oldu, şimdiye kadar toplumun genelinde ses getirdiği, kabullenişleri değiştirerek hakikatları hakim kıldığı kaç kere görüldü? Her yer tıka basa kripto Ermeni ve Yahudilerle dolu. Hiç çalmazlar mı…

Soner Demirsoy yahudisi ne oldu? Kendini savunduğunu gören, duyan oldu mu? Benzerleri ne oldu? Bunlara merkezin müdahale ettiğini gören, duyan oldu mu? Edeceğini bekleyenleriniz var mı hala?

En baştaki şahsa kadar bu yola sızıldı ve ele geçirildi. Bir an evvel bu fitnenin defi için herkesin keskin kararlı, dik duruşlu olması şart üstüne şart.

Sizler bu hususları yazarak, karşı karşıya gelerek bu şahıslara soracaksınız. Bu yol sizin/bizim yolumuz. Üç beş tane kriptonun, masonun yolu değil.

Kurban bayramı geliyor. Sakın ha merhametiniz baskın gelerek, talebe-i uluma fayda sağladığını zan ederek kurban paralarınızı da bu hırsızlara kaptırmayın. Kaç aydır her yerde yeni kurslar yapılmasını istiyorlar. Bir yapılıyorsa, on çalıyorlar. Paraların hesabını tutan yok. Vurgunu fark edip “Ne oluyor böyle” diyenlerin, usulsüzlükleri ispat edenlerin sayıları iyice arttı. Bunlardan merkeze kadar giden, derdini anlatanlar oldu. Neticesi yine hiç oldu, oluyor. Çalan çaldığı ile kalıyor. Şu davanın şu dar/zor zamanında bile böyle ihanetler, hırsızlıklar yapılıyorken susan da destekleyen de kendine yatacak yer bulamaz.

Bir Yorum Yazın