Ayağa kalkma vakti | Maymun çiçeği

Beş parasız kalan, kara parası kesilince hiç olan Ankebut Ağı, Korona yalanlarının, oyunlarının ardından, çoktandır beklediğimiz ve ilan ettiğimiz yeni oyununu da sergilemeye başladı.

Yine dünya geneline “kontrollü” ve “programlanmış” bir virüs yayıyorlar. Yine tamamen yalanlara, aldatıcılığa, insalık düşmanlığına dayalı bir süreç başlatmak istiyorlar.

Yine kapanmalar olacak, yine yasaklamalar olacak, yine insanlar hastahanelerde kasıtlı olarak öldürülecek ve organları çalınacak. Yine fuhuş mafyalarına, insan tacirlerine ve satanist ayincilere canlı insanlar satılacak.


Enflasyonu, işsizliği, toplumsal sorunları, güçsüzlüğü zirveye doğru iyice yükselmiş, gerçek yüzü hala dünyadan gizlenmeye çalışılan ve artık bebek maması bile bulunamaz hale gelmiş olan sözde süper devlet ABD… Kendi insanlarını korona bahanesiyle, görülmemiş bir şiddetle ve süratle nakite çevirmeye çalışan Çin… Çoktan batmış, sıfırı tüketmiş ve parçalanmış olduğu halde aksine bir görüntü vermeye çabalayan, çok yakında açlıktan birbirini yiyecek olan Avrupa başta olmak üzere, beş parasız kalmış Ankebut Ağı ülkelerine “kara para” ortamları oluşturulacak.

Yetmeyip yine dünya insanlığının “planlanmış kıtlığa” daha fazla sürüklenmesi de sağlanacak. Sözde aşılarla yine büyük paralar vurulacak, bir yandan da insanların sağlığına, genetik kodlarına yeni yeni darbeler de vurulacak. Bu güne kadar bu vahşetlere kurban olmamış, akıllıca davranarak sözde aşıları olmamış insanlar bile aşılanmaya zorlanacak.

Çok öncesinden haber verdiğimiz ve “cinsel yolla da bulaşacak” dediğimiz virüs, Ankebut Ağı ülkeleri tarafından “maymun çiçeği” ismiyle dolaşıma sunulmuştur. Üstelik bu virüs tek de dolaşmayacak. Malum ülkelerin organize şekilde dünya genelinde kara para işleri yapan hükumetleri, son dakika karar değişikliğine gitmezlerse, bu virüs, farklı farklı virüslerle aynı anda dünyayı dolaşacak.

Bu arada, dünya sözde koronadan kırılıyorken neredeyse hiçbir sorun yaşanmayan Kuzey Kore’de… Yani korona oyunlarına, kandırmalarına dahil edilmeyen, katılmayan Kuzey Kore’de… Şimdilerde, korona yalanlarını çok büyük restlerle dünya genelinde bitirmemizden sonra aniden korona vakaları görüldü ve ülke karantina alanına döndürüldü. Müdahellerimizden sonra, Çin’in, korona tiyatrosuyla kendi vatandaşlarını nakite çevirme teşebbüsleri çok dikkat çekti ve tepki gördü diye mi Kuzey Kore aniden korona virüsle doluverdi?

Ya aynı çetenin başını çekenlerden olan ve Çin, Rusya, İran, Mısır, Kuzey Kore gibi ülkelerle danışıklı da dövüşen Biden’ın, “Kuzey Kore’yi tamamen nükleer silahlardan arındırmak için Güney Kore ile çalışmaya hazırız.” sözüyle tam olarak ne kastedildi.

Onlarca senedir kara paralar için Ortadoğuyu ve Afrikayı kan gölüne çevirenler, her türlü insalık dışı kara paraları kazanmak için sürekli harpler, iç harpler çıkartanlar, sürekli terör örgütleri kurup yönetenler, şimdilerde İstanbul merkezli çok büyük bir direnişle karşı karşıya geldiler. Ne Kazakistan’da, ne Afganistan’da, ne Pakistan’da, ne de Ukrayna’da istediklerini elde edebildiler. Yeni kara para merkezlerinden biri Kuzey Kore mi yapılacak? Yine NATO ve ABD üsleri, dünya genelinde uygulanmak istenecek yeni kara para sürecinde her türlü kara paracılığın merkez üsleri mi olacaklar?

Bunlar, bu kara paracılar, bu kan emiciler, bu organcılar, bu insanlık düşmanları, bu masonlar, bu satanistler, bu sözde dünya liderleri durmayacaklar… Sadece Türkiye’nin değil, bütün insanlığın ayağa kalkma vakti.

Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

..

Bir Yorum Yazın