Bir insan şeytanı yüzünden koca ülke karışacak

Dikkatli olmak lazım

Türkiye’nin gerçek manada hürriyetine kavuşmak için çok büyük mücadeleler verdiği ve gözünü kararttığı şu günlerde, ortam bu kadar gerginken değil bir kişi, silahlı binlerce hatta on binlerce kişi bile devlet erkanının bulunduğu yerlerde dolaşabilir. Milletin damarına damarına basmak, son derece tehlikelidir. 

Üzerinde üç silah bulunan şahıs şüpheli görülerek göz altına alınırken Tayyip AKM’de konuşma yapmakta imiş ama İngiltere’nin kara para işlerinde maşa olarak kullandığı devletçiklerden biri olan Katar’ın diktatörü Tamim’i göremedik? 

Bu kadar yazdım, çizdim ama bana ve teşkilatıma rest çekermiş gibi, benimle birlikte hareket eden dev gibi teşkilatlara ve Türk milletine/devletine rest çekermiş gibi tuttu geldi İstanbul’a… Tamam, gelmeye geldi de bir tuhaf geldi. Neden son derece sade bir şekilde geldi. Neden ortada yok? Neden hakkında doğru düzgün, bilgilendirici haberler yok? Sözde Türk basın ve medyasında yok, Katar Haber Ajansı’na kadar, yabancı basın ve medyada da bir şey yok. Neredeee, neredeee bu had bilmez Tamim? 

Bazı Türkçe haber kaynaklarında Tamim’in Tayyip’le beraber söz konusu AKM’deki sergiye katılacağı da yazılmıştı. Lakin orada da yoktu…

Bu nasıl bir ziyaret, anlamak mümkün değil.  Ne yapsın bu millet, “Tamim, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım” diye diye ihtimal dahilindeki her yerde dolaşsın mı?

İşte hemen yazmışlar ve “Şüphelinin gözaltına alındığı anlarda Erdoğan’ın AKM’de konuşuyor olması, kafalarda soru işaretleri oluşturdu” demişler. 

Türk milletine bu kadar kötülüğü yapmış ve yapmaya devam eden bir insan şeytanını, milletle restleşircesine ve “Sizin ülkenizde bile sizin hükmünüz geçmez. Gelir hepinizi ezerim” dercesine Türkiye’ye gönderenler kimler? Kraliçe mi? Masonların en üst üstadları mı? CIA mı? Her kimlerse onlar da gelsinler Türkiye’ye, hiç değilse onları bir görelim. Haydi bu el yakmayan basit maşayı, bu boyu uzun aklı kıt Tamim’i gönderiyor birileri, ya Türkiye’nin idaresini gayr-i meşru şekilde elinde tutanların hiç mi akılları yok? Nasıl böyle bir riske girebiliyorlar? O insan şeytanı yüzünden ülke bir anda yangın yerine dönerse, neyle söndürebilecekler?

Nereye saklandıysa çıksın o Tamim meydana… Bu seviye birikmiş olan öfke dinmeli, bunun için, her neyeye saklandıysa o Tamim bu milletin karşısına geçmeli. Bu millete rest çekiyorsa, şöyle bir salına salına İstanbul’da dolaşabilmeli. 

Korkuyorsa, piyonlarından olan Soysuz’u ve Bohçalı’yı da yanına alabilir. Onların emrinde olan Türkiye’deki insan kaçakçısı, organ kaçakçısı, uyuşturucu kaçakçısı kara para çetelerini de yanına alabilir. Katar’ın doğru düzgün ordusu, emniyeti bile yok ama Kraliçe’nin emrindeki bütün orduları ve silahlı unsurları da yanına alabilir. Bütün samimiyetimle yazıyorum, Çin ordusunu bile yanına alabilir. Kimleri yanına alıyorsa alsın ama karşımızda iki dakika dik dursun.

Öncelikle onların hepsinin hakkından gelip sonra Tamim gibilerin sürekli nakite çevirdikleri ve Türkiye’yi her manada çökertmek maksadıyla kullandıkları şu sözde mültecileri bu ülkeden Avrupa yönüne sürmezsek, devamında ise söz verdiğimiz gibi Katar’a bir ziyaret gerçekleştirmezsek, bize Türk milleti demesinler. Başka başka isimler taksınlar.

O Tamim karşımıza çıkacak. Bunun başka yolu yok. Onu basit bir piyon olarak kullananlar da karşımıza çıkacaklar.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın