Büyük sermaye sahiplerine tavsiyelerim var

Daha önceleri çok defa tavsiyelerimi dinledikçe kazançlı çıktılar. Şimdi de dinleyenleri kazançlı çıkacaklar. Paralarını büyük limanlardan küçük/sığ ve emniyetli limanlara yani büyük devletlerden/ekonomilerden alıp daha küçük ama emniyetli devletlere götürmeliler. Bir şekilde piyasadan çekmeliler.

Çünkü Rusya bundan sonra belini doğrultamaz ve parçalanacak. ABD de bu mücadelelerden muzaffer çıkamaz ve o da parçalanacak. Çin zaten düşürdüğüm girdapta dönüp her geçen gün daha fazla dibe çekiliyor. O da çıkamaz. Almanya, İngiltere ve diğer batı ülkelerinde kısa sürede büyük siyasi ve mali krizler başlayacak. Batıya akan kara paraları bir seviye daha kestiğimde zaten üzerini zor örttükleri gerçek mali tabloları, büyük mali krizi herkes görecek. Herkes kendini kurtarmak isterken, oralarda hiçkimse kendini de sistemi/devleti de kurtaramayacak. Zaten siyasi krizlerin sonunda haritalar değişecek, bazı ülkeler bölünecek, bazıları ise yok olacak.

Bir süre daha Türkiye’den de uzak dursunlar. Ben Türkiye’nin idaresini çok kısa süre sonra resmen de elime alacağım, elime alırken çok çok sıkıntılı zamanlar geçecek ve sonrasında da kısa bir süre sıkıntılı geçecek. Daha sonra dünyanın yine ÅŸaÅŸkınlıkla ve hayranlıkla izlediÄŸi geliÅŸmelere sebep olacağım ve Türkiye’yi, beraberindeki Türk devletlerini ve ortak paydada buluÅŸmuÅŸ diÄŸer devletleri uçuÅŸa geçireceÄŸim.

Artık bir dünya savaşı şartları içinde bulunulduğunu, böyle anlarda varlığını korumanın ve gücünü/parasını sabit tutabilmenin bile büyük hüner olduğunu herkes baştan kabul etmeli. İki büyük dünya savaşı sırasında da dünyada mali vaziyet böyleydi. İkisinde de Ankebut Ağı mensupları önden bilgi aldılar, hamleler yaptılar ve paralarını kurtardılar. Bu defa öyle olmamalı… Bu defa iyice batan taraf onlar olmalı. Zaten istihbaratını alıyorum. Resmen başa geçtiğimde başlatacağım dev projelerime kilitlenmiş ve bu nedenle başka yatırımlar yapmayan dev sermayedarların bulunduğunu… Bence en isabetli kararı almışlar.

Bu süreçte mason tarikatından ve masonlara ait bankalardan, şirketlerden de uzak durmaları şart. Zira dünya genelinde bir mason karşıtlığı ve mason avı başlayacak. Bu defa dünya savaşı Ankebut Ağının dünyayı daha fazla sömürülebilecek bir hale getirmesi maksadıyla değil, aksine olarak Ankebut Ağının dünyanın her tarafında yok edilmesi maksadıyla yaşanacak.

Yayınlarımı düzenli takip edenler, hatırlayacaklardır. Epeyi bir zaman önce “Üçüncü dünya savaşının Hitler’i kim olacak?” diye yazıp sormuÅŸtum. Nasıl ki Adolf Hitler’i ne kadar çok deneseler de öldüremediler, yok edemediler, beni de öldüremediler, öldüremeyecekler. Yeni dünya düzenini ABD ya da Çin üzerinden Yahudiler, masonlar ya da uzaylı türler deÄŸil, Türkiye üzerinden ben tesis edeceÄŸim.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

Bir Yorum Yazın