Dünyayı kandırıyorlar

Dünyayı kandırıyorlar

Çin’in 29 Nisan’da Hainan adasından fırlarttığı Long March 5B roketi hakkında konuşulanlar doğru değil. Çin, dünyayı kandırıyor.

O roket kontrolden çıkmadı, hiçbir sorun yaşanmadı. Birkaç saat öncesine kadar operasyonları planlandığı gibi devam ediyordu. Dünyaya masallar anlatıyorlardı. Bu iş de aslında Çin’i kontrolde tutan yeşillerin işi ve ABD de Almanya da Fransa da Rusya da ve daha birkaç ülke de yeşillerin kontrolünde olduğu için bu ülkeler de oyunlara ortak oluyorlar.

Gönderdikleri şey, Çin’in kuracağı uzay üssünün, taykonotların kalacağı kapsülü/bölümü değil. Gönderdikleri şey düşman gördükleri ülkelerde depreme sebep olabilen, elektromanyetik bombardıman teknolojisine dayanan ve yerin manyetik alanını bir anda bozup yeri yerinden oynatan bir silah. Bir deprem silahı…

Biz birkaç saat önce bu oyuna dur dedik ve sistemlerine darbeler indirdik.

Dünyadaki bütün devletlerin ve milletlerin bu sahada büyük tehlike altında olduğu açık ve herkes eş zamanlı olarak tepkisini göstermeli. Artık şu Çin ve Rusya durdurulmalı ve ABD’yi de yeniden ABD’lilerin yönetmesi sağlanmalı. Dünya üzerinde bütün insanlığa düşman olarak sergilenen şu organize şeytanlıklara son verilmeli.

Dünyanın ormanlarını yaktılar. İklimini bozdular. Temiz sularını yok ettiler. Arıları yok etmek üzerelere. Balık türlerini yok ediyorlar. Göçmen kuşların dengelerini bozdular. Ziraate büyük darbeler vurdular. Kıtlık, kuraklık hakim olması için binbir türlü darbeler vurdular, vuruyorlar. Laboratuvarda ürettikleri korona gibi virüsleri de yaydılar ve insanları sözde aşılarla hasta etmeye, üremelerini durdurmaya, nesillerin sağlıklarını kalıcı olarak bozmaya, beyinleri kodlamaya devam ediyorlar. Yetmiyor da keyiflerine göre istedikleri ülkeleri/milletleri çok çok şiddetli depremlerle önden yok etmek istiyorlar.

Çin ve Rusya varlıkta kaldıkça, dünya yok olma tehdidi altındadır.

Ruslar, köprüden önceki son çıkıştalar

Bütün insanlığın düşmanı olan Çin, milyonlarca masum sivili aynı anda öldürecek bunca oyunu, planı çevirirken… Bilmem kaç tane devleti/milleti en akıl almaz silahlarla/teknolojilerle acımasızca yok etmeye çalışırken… Rusya’nın liderinin/Putin’in, bakanlarının, ordusunun ve en çok da Roscosmos’un Çin’e bu hususta destek vermesi, kabul edilir şey değildir.

Rusya, bünyesine sızmış insanlık düşmanlarını hala temizlemeyecekse… Rus halkı, kendilerini de hiç düşünmeyen ve acımayan o idari kadrosunu değiştirmeyecekse… Dünya insanlığının, dünyadaki bütün devletlerin/milletlerin bir an önce birlik olarak Rusya’yı yok etmesinin vakti gelmiştir.

Rusya, dünya insanlığı için an itibariyle büyük bir tehdit unsurudur.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın