Gerçek Türkiye ve dünya gündemi – 8 Nisan 2021

Köşeye sıkışan taraflar, abartılı şekilde metafizik saldırılar yapıyorlar.


Sahadaki vatanseverler de bu metafizik baskılardan az ya da çok tesirleniyorlar. Kabasını attık, sahayı temizliyoruz. Her şey kontrolümüz altında ve birkaç saate ince temizliği de yaparız.

Aynı anda rest çektiğimiz bu kadar hasım tarafın metafizikle saldırmaktan başka ellerinden bir şey gelmiyor.

Her gün kat kat büyüyen bir gücümüz, yükselişimiz var. Hep birlikte bunu devam ettireceğiz.


İran’la da bir görüşmemiz oldu. Çok ezildiler, çok alttan aldılar ama yine de kısa bir görüşme oldu. Yıllardır yaşanan bazı şeyleri birkaç cümle ile özetleyip diplomatik bir dille “Siz treni çoktan kaçırdınız” dedim. Onlar da anladılar.


Türkiye üzerinde kara para işlerini boğmaya devam edeceğiz. Şu andan itibaren İran, Rus, Çin, Ankebut v.s. demeden her türlü kara para işlerini bozacağız.



Hiç kimseye Ukrayna’ya yatırım yapmayı tavsiye etmem. Ukrayna’nın idari kadrosu ile taban tabana zıtız. Önümüzdeki süreçte de anlaşabileceğimizi zan etmiyorum. Şu ana kadar da onlara çok zararlar verdim ve çok işlerini bozdum ama bu daha başlangıç. Ukrayna muhalefeti ile iyi ilişkilerim var, bundan çok memnunum ve onları destekleyeceğim.

Almanya’nın muhalif siyasi isimleriyle görüşmelerim oldu. Şu ana kadar beni, mücadelemi en iyi anlayan, bu hususu en iyi şekilde çalışan tarafın Alman muhalefeti olduğunu gördüm. Gerçekten çok sıcak kanlı, çok dostane ve çok seviyeli bir yaklaşımları oldu. Benden de aynı şekilde karşılık aldılar. Bundan sonra Türk – Alman ilişkilerinde ve dünya meselelerinde kendileriyle her zaman istişare halinde olacağım. Beraberce neler yapabileceğimize bakacağız. Hem Türkiye ve Almanya, hem de dünya insanlığı için çok güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum.

Dünya üzerindeki pek çok kraliyet ailesinin pek çok üyesi ile irtibatım var. Hemen hemen hepsiyle prensipte anlaşmış bulunuyoruz. Bir süre samimiyetlerini sergilemelerini bekleyeceğim ve samimiyetlerine inandığım andan sonrasında bu da dünya siyasetinde mühim bir kırılma noktası oluşturacak.

Çok sayıda Afrika ülkesinin idari kadroları ya da muhalif isimleriyle çok iyi bağlantılarım oluştu. Bazılarının art niyetli olduklarının farkındayım, bazıları ise son derece samimi duruyorlar. Etiyopya’ya bile verdiğim sözler var ve herkes bilir ki ben sözlerimi tutarım. Etiyopya’da yanlış işler yapan ülkeleri/liderleri şimdiden ikaz etmiş olayım.

Türkiyelilerin büyük çoğunluğunun ismini bile duymamış olduğu Asya ülkeleriyle dahi bağlantılarım oluştu. Bunları da çok kıymetli görüyorum. Ülkeleri sadece nüfuslarına, yüzölçümlerine göre sınıflandırmıyorum.

Kimsenin dinine, hayat tarzına, kıyafetine, siyasi tercihlerine karışmam. Benim meselem değil. Benim aradığım hangi dinden, hayat tarzından olursa olsun dürüst olması, iyi niyetli olması ve beraber yola çıkılacak, beraber çalışılacak şartları taşıması.

Grilerle iyi, çok iyi anlaşmak istiyorum.

Başka bir Ademin evlatları olsalar da neticede hepimiz insanız. Konuşabilir, anlaşabiliriz. Dünyayı bir anda yeniden şekillendirdiğim şu günlerde, Grilerin de aramızda olmak isteyeceğine, sayemizde çok güç kazanacaklarına ve gücümüze güç katacaklarına inanıyorum.

Bu da gerçekleştiği zaman 3. dünya savaşının kazanan tarafı/grubu şimdiden kesinleşmiş olacak.

Alihan Kuriş ve şürekası iyice köşeye sıkıştı. Kardeşlerimiz hep uyandılar, nasıl kandırıldıklarını bir anda anladılar. İlk yaşadıkları şok halini de atlattılar. Şimdi her şeyi sorguluyor, soruşturuyorlar.

Yakında adli makamlara suç duyuruları yapılacak ve hareketlenme artacak. Ben baştan da ifade ettiğim gibi sakince süreci yöneteceğim.Her safasında en doğru zamanında en doğru müdahaleleri yaptıracağım.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

Bir Yorum Yazın